Bli lettere tilgjengelig på Internett

Ønsker du en klarere profil på Internett ?
En rekke konsulater har gitt uttrykk for ønske om elektroniske visittkort og egne web-sider, i tillegg til opplistingen med land,navn,adresse,telefon og faks i UDs oversikt over "Fremmede staters konsulære representasjon i Norge".

Noen ønsker å få med åpningstider, flagg, riksvåpen, e-mail adresse og link til mer omfattende web-løsninger og nettsteder i landet man representerer. I tillegg ønsker en del å få med kontaktinformasjon til det respektive lands ambassade i Norge.

Hvordan gjøre konsulatet synlig på Internett ?
Medlemmene i Corps Consulaire de Norvége tilbys elektronisk visittkort.

Elektroniske visittkort inneholder flagg, riksvåpen, adresse, telefon, faks, e-mail adresse og link til andre web-sider.  Se eksempel for Latvias Konsul Erling Johansen. Komplett oversikt over elektroniske visittkort finner du under "Konsulater" i venstremenyen.

Bestilling:
Det jobbes med en samlet løsning for alle medlemmer av CCN 
Ønsker og oppdatert informasjon sendes til Presidenten, med kopi til erling@merlink.no

Etablering - enkelt og raskt
Vi har flagg og riksvåpen til alle land, så det eneste du trenger å gjøre er å sende relevant informasjon og eventuelt bilde. Vi trenger navn, besøksadresse, postadresse, telefon,mobil, faks, åpningstider og gjerne telefon til ambassaden.  Vi anbefaler at det benyttes bilde. Sende gjerne også en link til landets offisielle web-sider, f.eks. til Utenriksdepartementet for det landet du representerer.  Resten ordner vi.

Ved fremtidige endringer av kontaktinformasjon
Alle som har elektronisk visittkort kan få brukernavn og passord slik at endringer kan registreres selv ved behov.  Det er da lagt til rette slik at det automatisk sendes melding om endringene til Corps Consulaire, evt. også landets ambassade og UD dersom man ønsker det. Alternativt sendes endringsmeldinger til erling@merlink.no , som sørger for oppdateringer. 

Design by Dots | Makeweb/CMS